fbpx

Välkommen till Omilias företagsportal!

Välkommen till Omilias företagsportal!

1.
Friskvårdsförebyggande åtgärder, mot negativ stress- och mobbning på jobbet.

Med hänsyn till företagets egna friskvårdspolicy, skräddarsyr Omilia ett paket med fokus på profylaktiska insatser, innan det rasar. Omilia erbjuder förmånliga samtalsabbonemang genom en unik licensierad plattform av säkra videostödsamtal, utan skriftlig dokumentation, utförda av utbildade Lyssnaragenter.

Syftet är att förebygga och tidigt fånga upp distorsion, personliga utmaningar,, ev konflikter/negativ stress/tidiga signaler hos personalen individuellt, innan det eskalerar, en WIN WIN situation. Här har Omilia spelplanen!
2.
Omilia erbjuder en extremt tidig men frivillig uppföljning av personal som blivit sjukskriven, fortfarande med fokus på psykosociala grunder, även som stödsamtal under sjukskrivningen- oavsett orsak, där ensamhet, grubblerier och många tankar kan hjälpas till hantering, sortering och parkering, genom Omilias utbildade Lyssnaragenter.
3.
Omilia erbjuder också, inte helt överraskande, en initial gratis föreläsning till företagets ledning och skyddsombud/fackförening, med en matnyttig information om Psykisk ohälsa på jobbet, drogmissbruk, vantrivsel mm samt hur våra tjänster kan hjälpa personal att både må bättre, komma till arbetet snabbare, och verka för en bättre arbetsmiljö. Vem vill inte det?

Denna föreläsning kan hållas antingen på plats hos företaget, eller som en digital föreläsning. Beräknad tid inkl ev frågor, cirka 45 minuter.

Alla frågor är välkomna!

Vid beställning av en gratis föreläsning/informationstillfälle, fyll i er intresseanmälan nedan i formuläret, så återkommer vi med förslag på tider, som vi kan boka tillsammans.
Om ni har frågor som ni önskar få svar på, vänligen tveka inte på att maila oss på info@omilia.se eller använd chatt funktionen.
.

Kontaktformulär

Stäng meny