fbpx

HEJ!

Vi finns här för dig, du är välkommen att boka in ett samtal med någon av oss. Aktivt lyssnande och inga journaler. 

Egon Helmersson

Grundare


&Lyssnaragent

Egon har lång erfarenhet av kontakter med människor i olika åldrar, behov och bakgrunder. Med sin solida kunskap från bl a sjukvård, skola, industri och chefspositioner, leder han dig genom samtalet, lyssnar aktivt och hjälper dig att hantera och navigera på Livets stormiga hav, och Livspusslel. Boka ditt samtal med Egon idag.

Therese

Supervisor
&Lyssnaragent

Therese har gedigen erfarenhet tillsammans med människor genom åren inom service, vård och omsorg, såväl som försäljning och industriell montage. En Kreativ, konstnärssjäl med empatisk engagemang och intresse för människan med alla dess färger och tonarter i alla livets utmaningar. Boka ditt samtal med Therese idag.

Helena

Lyssnaragent

Helena är 43 år, och har ett stort intresse för människor , Livet och personlig utveckling.
Hon har gjort sina egna tuffa “inre resor”, har stor social kompetens, har pratat med många i förtroende, något inte alla kan- nu hoppas hon att just Du hör av dig till henne, för att berätta det du vill. Hon väntar på dig! 
Boka ditt samtal med Helena idag.

Malin

Lyssnaragent

Malin är en lugn och snäll lyssnare. Med trygghet ställer hon de frågor som leder till nya perspektiv och tankar. Med sig i ryggen har hon erfarenheter från att ha arbetat med människor i alla åldrar inom socialpsykiatrin. Hon har också studerat psykologi. Med sin kreativitet hjälper hon till att vrida och vända på situationen- hon är särskilt mån att bemöta varje klient med öppenhet och fördomsfrihet. Boka ditt samtala med Malin idag.

Suzanne

Lyssnaragent

Suzanne är en trygg norrlänning, med båda fötterna på jorden. Med sina erfarenheter ifrån livet, bland annat bygg- och restaurangbranschen, hjälper hon dig med dina funderingar/tankar.Hon lotsar dig säkert fram till dina egna sanningar. Boka ditt samtal med Suzanne idag.

Lena

Lyssnaragent

Lena har över 50 års erfarenhet av att jobba med människor. Hon är trygg och har stor empati, ingenting kan få henne att ”tappa hakan”.

Hon vet att Livet har måna tuffa skeden att ta sig igenom. En van lyssnare med stor förståelse och stort varmt hjärta för alla. Boka Lena för ditt samtal idag.

Linda

Lyssnaragent

Linda är en lyssnare med många självupplevda upplevelser. Hon följer dig under samtalet och är en aktiv och närvarande medmänniska, under livets alla utmaningar. Linda är en glad och varm person, som verkligen lyssnar på dig och dina behov. Boka ditt samtal med Linda idag.

Varför finns vi?

Omilia grundades som ett komplement till de alltmer lättillgängliga sjukvårdstjänster man som privatperson kan få tag på idag. Dock drar sig många för att göra det då man inte anser sina problem vara tillräckligt stor, för att man inte vill att det som sägs ska dokumenteras i en journal eller av andra anledningar. Dessutom har vi sett ett tydligt behov av att möta människan på ett tryggt och hållbart sätt i klientens eget HEM.

Vi vill därför hjälpa alla de människor som känner att det vore skönt att få prata med någon som verkligen förstår och ser personen för den hen är. Hjälpa till genom tuffa tider, få personer att tänka och se saker på nya sätt m.m. Framförallt finns vi för att motverka den ökande mentala ohälsa som vi ser i Sverige idag.

Kontakt-
uppgifter

Omilia samtal Sweden AB

Org nr. 559200-3866

Tel. 0723-68 90 89

Adress. Heda Parkvillan 1, 59994 Ödeshög

Mail. info@omilia.se

 
Stäng meny